Sve policijske uprave i postaje počele su izdavati putovnice, osobne iskaznice i vozačke dozvole. Ponovno možete prijaviti prebivalište i boravište, registrirati oružje, regulirati status stranca

No, prije dolaska u nadležnu postaju obavezno se morate najaviti emailom ili na telefon. Popis policijskih uprava s brojevima telefona naći ćete klikom na Policijske uprave-dokumenti.

Telefonski brojevi

Iz MUP-a mole građane da za pojedine upravne poslove koriste sustav e-Građani. Ukoliko nisu u mogućnosti, mogu doći na šaltere upravnih poslova, ali samo ako prethodno dogovore termin.

Pri dolasku je i dalje obavezno poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera. U službene prostorije PU krapinsko-zagorske ulazi jedan po jedan čovjek, obavezno je dezinficirati ruke i držati razmak.

U nekim upravama na upravnim poslovima radi se i u dvije smjene (Photo: Davor Puklavec/PIXSELL?

Na području PU krapinsko-zagorske, osim u sjedištu Uprave u Zaboku, upravne poslove možete obaviti i u postajama Donja Stubica, Klanjec, Krapina, Pregrada i Zlatar Bistrica.

Radno vrijeme ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom je od 7.30 do 14.30 sati, utorkom od 9 do 17. Sve potrebne brojeve telefona pronađite klikom na PU krapinsko-zagorska svi brojevi.