Ove je godine ponovo bilo puno vještičje zabave i veselja. Mališani su nekoliko tjedana unaprijed osmišljavali i pripremali kostime u kojima su zasjali na Vještičjim igrama. Kreacije i maske svake su godine sve maštovitije i originalnije, a cilj je bio da se djeca, ali i roditelji, maskiraju u svoje omiljene ‘strašne’ likove te provedu vrijeme u zajedničkom druženju i igri.

Vesele igre

Svake se godine spremaju delicije iz vještičje kuhinje zahvaljujući volonterkama DND-a Zabok koje su pripremile vještičje muffine i lizalice. Svatko si je za uspomenu na nezaboravno vještičje druženje odabrao prigodni magnet ili ogrlicu te se osvježio vještičjim koktelima.

Veliki broj djece uključio se u omiljene Vještičje igre s rekvizitima koji su se izrađivali u kreativnim radionicama i igraonici DND-a Zabok. Tako da su djeca uživala u igrama Prenošenje tikvica, Igra lampionima, Nahrani čudovište, Čudovišno kuglanje, Slijepi duhovi, Jahanje na metli i Vještičji hokej.

Pomažu drugima

Prihod sakupljen dobrovoljnim prilozima namijenjen je ljetovanju djece iz obitelji slabijeg materijalnog stanja. U cijelu organizaciju manifestacije bio je uključen velik broj volonterki i volontera DND-a Zabok koji su doprinijeli veseloj i zabavnoj atmosferi.