Projekt KISS – Kreativne industrije, samozapošljavanje i samopouzdanje

NOVE VJEŠTINE ZA KREATIVNE INDUSTRIJE

Za koga je ovaj projekt?

Ukoliko ste nezaposlena osoba s invaliditetom ili nezaposlena mlada osoba i imate želju naučiti više o kulturnim i kreativnim industrijama kao pokretaču gospodarstava i (samo)zapošljavanja, a pritom se želite dodatno educirati – projekt “KISS – Kreativne industrije, samozapošljavanje i samopouzdanje ” je baš za vas!

Što ovaj projekt nudi?

U okviru ovog projekta financiranog iz ESF-a u okviru OP Učinkoviti ljudski potencijali koji provodi Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije i u kojem su partneri Mreža udruga Zagor i Krapinsko-zagorska županija, priprema se niz zanimljivih sadržaja, među kojima su ključni VERIFICIRANI PROGRAMI – uz plaćene putne troškove na nastavu – koja će se u najvećoj mjeri odvijati u Zaboku – web dizajn, modni dizajn, engleski jezik A1 te engleski jezik B1.

Osim toga, održavaju se i radionice – uz plaćene putne troškove za sudionike – o kreativnim i kulturnim industrijama (o trendovima i mogućnostima, samozapošljavanju i poduzetništvu) te program pripreme na tranziciju (svladavanje stresa i niskog samopouzdanja, uvid u vlastite potencijale, generiranje poslovnih ideja i primjeri iz stvarnog života).

Kome se javiti?

Ukoliko se vidite u nekoj od navedenih aktivnosti ili jednostavno želite saznati više o projektu, možete nam se javiti izravno u Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije, Trg Dragutina Domjanića 6, 49210 Zabok, telefonom 049/221-973, mail: [email protected] .

“Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost Društva multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije”

“Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.068.683,81 kn i u potpunosti ga financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda”