Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira informativno-edukativna događanja pod nazivom ‘Regionalni dani EU fondova’ sa svrhom informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

Na brojnim događajima, koji se organiziraju u 30 gradova diljem Hrvatske, šira javnost može dobiti informacije o mogućnostima financiranja iz europskih strukturnih i investicijskih fondova te iz prve ruke saznati više o dosadašnjim postignućima i rezultatima korištenja EU fondova.

Iskustva iz prve ruke

U četvrtak 5. prosinca Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Zabokom organizira informativno-edukativno događanje u Zaboku. Početak je u 10 sati u dvorani vodospreme u Zaboku.

Oni koji to još nisu učinili imaju priliku informirati se o mogućnostima financiranja iz europskih strukturnih i investicijskih fondova, te iz prve ruke saznati više o dosadašnjim postignućima i rezultatima korištenja EU fondova. Dobit će i smjernice o tome gdje mogu pronaći potrebne informacije i osnovno znanje kako bi se odvažili prijaviti svoje projektne ideje i iskoristili sredstva koja su im na raspolaganju.

Radionica je besplatna uz prethodnu najavu. Program možete vidjeti i prijavnicu ispuniti klikom na link https://lokalni.vecernji.hr/regionalni-dani-eu-fondova/regionalni-dani-eu-fondova-u-zaboku