Svi volimo sunce, ljeto i tamnu kožu, ali ipak, kada je izlaganje suncu u pitanju, treba biti mudar i paziti na zdravlje.

Zdravo sunčanje podrazumijeva nekoliko osnovnih stvari – izbjegavanje najjačeg sunca o čijim opasnostima ne moramo previše govoriti, njegu kože i kvalitetno sredstvo za sunčanje koje je najidealnije ako pruža odgovarajuću zaštitu, a pritom je posve prirodno.

Preplanula put i maksimalna zaštita

Zagrebačka aromaterapeutkinja Zdenka Miholić osmislila je za ovo ljeto upravo takvu kremu za sunčanje, s vrhunskim i posve prirodnim sastojcima koji će kožu maksimalno zaštitititi, a dobivena preplanula put zahvaljujući ovoj kremi dugo će se zadržati na koži. Sunčanje, zaštita i preplanulost bez ikakve kemije. U ovom ulju, kaže Zdenka, mnogo je sastojaka koji u pravilnom omjeru daju upravo željeni efekt, a jedan od njih je, primjerice, zeleni orah. On je iznimno važan jer ne štiti samo kožu, već i venski sustav ispod nje.

Namažite se i uživajte u rezultatima

Također doprinosi bržem tamnjenju, baš kao i čilenska malina koja uz to ima i vrlo visoki postotak zaštite od UV zračenja. U kremi je, primjerice, i ulje buritija koje je bogato esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima te dobro poznatim beta karotenom koji koži daje brončani sjaj. Dodatno, krema je obogaćena kokosovim uljem, shea maslacem, aloe verom i vitaminom E, a njezin sastav čine i prirodni minerali te zaštitni filteri.

Zlatno je pravilo, ističe aromaterapeutkinja, da u kritičnim satima preko dana dozirate izlaganje suncu, a u prvim danima kožu mažete nakon svakog kupanja. Namažite se pola sata prije sunčanja i uživajte u rezultatima.

Prirodno i zdravo

I da, ova krema, za razliku od kupovnih, ne ostavlja na koži onaj bijeli trag koji mnogi ne podnose. Pa ako se želite sunčati uz prirodnu i zdravu zaštitu, kontaktirajte Zdenku na broj 098 1942 958. Možete je pronaći i na Facebook stranici Aromaterapija by Zdenka. Sve proizvode Zdenka šalje poštom.