Nakon puno razmišljanja i razgovora u krugu obitelji Pavliša i Ježek, odlučili smo krenuti u turističke vode. Pružila nam se dobra prilika za kupnju kuće u Tuheljskim Toplicama. Nismo dugo razmišljali, odluka je donesena u kratkom roku i krenuli smo u uređenje, priča nam obitelj koja sada u Zagorju, u svojim apartmanima, ugošćuje ljude željne mira, ljepote i odmora.

Sve za goste

Uz pomoć prijatelja kuću su uređivali pazeći na svaki detalj. S puno entuzijazma, mašte i ljubavi kako bi se budući gosti u njoj ugodno osjećali. Rezultat njihova truda su dva  apartmana u kojima gostima ništa ne nedostaje.

Rose i Cherry, njihovi su Apartmani Karla u Tuheljskim Toplicama.

– Dolaze nam gosti iz Slovenije, Italije, Francuske, Poljske, BIH i svih dijelova Lijepe naše, najviše iz Istre i Dalmacije. Oduševljeni su našim prekrasnim Zagorjem i onim što ono nudi. Upućujemo ih da posjete naše kulturne i sakralne objekte diljem Zagorja te naše poznate zagorske restorane koji su u blizini Tuheljskih Toplica, ali i u svim dijelovima Hrvatskog zagorja. Mnogi naši gosti vraćaju se opet, jer se žele odmoriti u miru i prirodi koja okružuje naše apartmane – govore nam zadovoljni vlasnici koji na prvu, svojim gostoprimstvom, osvajaju goste.

Mjesto za odmor – Zagorje

Odmorite se i vi u Zagorju, u apartmanima Karla u Tuheljskim Toplicama, Zagrebačka ulica 8. Za rezervaciju zovite broj 098/9379 729.

Sve što vas zanima možete pitati i na mail [email protected]. Rezervacije primaju i preko bookinga i Facebook stranice https://www.facebook.com/apartmanikarlatuhelj/. Fotografije apartmana sigurno će pripomoći vašoj odluci da se odmorite u Apartmanima Karla.