Naše seniorke s Internacionalnog Grand Prix natjecanja u Rusiji kući nose broncu, javljaju Zlatarbistričke mažoretkinje. Sudjelovale su na dvodnevnom prestižnom natjecanju mažoretkinja i pom-pon timova u Rusiji.

Srebrna Lana

Veliko srebro osvojila je Lana Dlesk, u kategoriji Solo twirling cadets. Osim medalje, u još je dvije kategorije Lana osvojila jedno četvrto i jedno peto mjesto. Djevojke su u tri kategorije dobile i tri diplome.

Lana Dlesk (u sredini) iz Zlatarbistričkih mažoretkinja na svim natjecanjima mažoretkinja ostvaruje sjajne rezultate

Seniorke su srebro osvojile u kategoriji Mini pom-pon. U kategoriji Mini mix seniori medalja im je izmakla za dlaku. No osvojile su sjajno četvrto mjesto.

Virovitičankama osam medalja!

Na službenoj stranici natjecanja zasad su objavljeni rezultati samo prvog natjecateljskog  dana. Prema njima, Mačanske mažoretkinje Alina osvojile su prvo mjesto u kategoriji Group batonflag seniors.

U St. Petersburgu natjecale su se i Garešničke, Kloštranske, Petrinjske, Velikogoričke i Virovitičke mažoretkinje. Prema dostupnim podacima, i inače vrhunske Virovitičke mažoretkinje, blistale su u Rusiji. Prvog dana natjecanja u osam koreografija osvojile su osam medalja, četiri zlata i četiri srebra!