Novi vizualni identitet portala nastao je u Nik Titanik Studiju

Jedan od najboljih majstora karikature, Nik Titanik, koji korijene vuče iz Donje Stubice, voli naš portal. Zato nam je napravio vizualni identitet koji je prepoznatljiv i nosi - Nikov potpis

Zagorci su divni ljudi, određuju me. Ponosan sam kaj sam jedan od njih‘, rekao je Nikola Plečko (45). Nikola je vrhunski majstor karikature, javnosti poznatiji kao Nik Titanik. O svojim zagorskim korijenima, koji potječu iz Donje Stubice, govorio je odmah na početku pokretanja portala www.nizagorjemalo.hr.

A onda je prestao pričati i za ovaj projekt odlučio, u svom stilu, napraviti novi vizualni identitet. Prepoznatljiv, u Nikovom stilu, s Nikovim potpisom. Dobili smo i ekskluzivu – karikaturu Matije Gupca iz njegovog stripa koji je u nastajanju. I kojem se jako radujemo. Vjerujemo da će strip oduševiti ne samo Zagorce nego i cijelu Hrvatsku.

– Bilo je lako izabrati glavne motive za logo, jer svi znamo kaj je u Zagorju najprepoznatljivije, Gubec i vino – rekao je Nik.

Pritom, naravno, kad je o vinu riječ, nema apsolutno nikakve loše primisli. Jer Zagorci već godinama proizvode vrhunska vina, za koja osvajaju medalje, vina koja se mogu nuditi na bilo kojem stolu u svijetu. I o tome će Nizagorjemalo često pisati kako bismo ušutkali zle jezike.

– Najbitnija je vaša poruka, ‘Za pravicu i za brege‘ – komentirao je Nik.

No jako je bitno i njegovo djelo koje je nastalo u Nik Titanik studiju.

U Nik Titanik studiju nastala su tri logotipa. Jedan za portal, jedan za Facebook Fan Page, te ikona za mobilne uređaje