Novi spot: Prolaznost života zaustavio u Sutinskim toplicama

Can’t Find Myself novi je singl Tomislava Golubana s posljednjeg albuma Chicago Rambler. Treći je to singl s albuma koji od prvoga dana sjajno kotira na radio postajama i blues top ljestvicama diljem svijeta. U Americi je Goluban apsolutni hit.

– Spot je režirao Tin Borovčak, a producirala CloudMedia. Tin mi se javio i predložio i singl i lokaciju. Napravio je sjajan spot – zadovoljan je Goluban.

Crno-bijela tehnika

Spot za ovu najlaganiju pjesmu s albuma, koju je na ‘slide gitari’ odsvirao Eric Noden, snimili su u napuštenim Sutinskim toplicama u Hrvatskom zagorju. Pjesma ‘Can’t Find Myself’ govori o prolaznosti života.

– Taj napušteni lokalitet bio je idealan prostor za snimanje u crno-bijeloj tehnici kako bi se prikazao kontrast pojedinca i svijeta oko njega. U spotu smo dobili odgovor na pitanje koliko je teško pronaći sebe unutar mase – rekao je režiser spota Tin Borovčak.

Napuštene Sutinske toplice bile su idealan prostor za snimanje kako bi se prikazao kontrast pojedinca i svijeta oko njega

– Tin je odlično spojio moju glazbu sa slikom – dodao je Goluban.

Fotografije sa seta napravio je Mladen Ban. Koncertna promocija albuma bit će 28. travnja u 20 sati u Studiju Bajsić na HRT-u. Uživajte u spotu.