Hrvatska gorska služba spašavanja i u ovoj krizi, osim što rade svoj redovan posao, bacila se i u kreativce. Izdali su prvu HGSS bojanku, a na vama je samo da je obojite i pošaljete im svoje radove. Budite i vi heroji!

– Znamo da vam fale prijatelji, vrtić, škola, a onima većima i prve ljubavi. Iako smo veliki, mnogi od nas su i dalje u srcu zaigrana djeca. Zato smo vas sve zajedno, one najmanje, a i one velike, odlučili razveseliti i uz pomoć kreativnih i dragih nam ljudi izdati prvu HGSS bojanku namijenjenu uzrastu od 0-99 godina – poručili su HGSS-ovci.

Jer ste #ostalidoma

– Obojite naše spašavatelje najvedrijim bojama proljeća, docrtajte na papir planine, sunce, sebe i svoje prijatelje. Izazovite svoje ukućane u šareni dvoboj. Igrajte se, sanjajte, dajte mašti na volju – pozivaju iz HGSS-a.

Pošaljite im svoje radove, mali i veliki heroji. HGSS bojanku možete preuzeti na bit.ly/2VxKFJV. Kad obojite, sve pošaljite na [email protected]. Oni će sve radove vrijedno skupiti i objaviti ih. Pozivaju i sve kreativce da im se pridruže i pošalju svoje primjere HGSS bojanke koje će vrlo rado uvrstiti u svoju zbirku.

Crteže za prvu bojanku HGSS-u su besplatno darovali Nik Titanik i Filip Jalušić.

– Djed Mraz, Zubić vila i svi čarobnjaci svijeta su nam šapnuli da ste ostali doma i pazili na svoje mame, tate, seku, brata, bake i djedove. I zato, vi ste za nas istinski heroji – ponosni su HGSS-ovci na sve odgovorne velike i male.

Sve novosti, ali i korisne informacije možete pratiti na HGSS Facebook stranici.