Na atraktivnim lokacijama Topličani pripremaju glazbene večeri na otvorenom, niz kulturnih i sportskih događanja za sve generacije i uživanja u prirodi i termalnim izvorima.

Velika gastronomska ponuda

Tijekom cijelog festivala očekuju vas izložbe, radionice za djecu, predstave za najmlađe, nastupi lokalnih društava i bogata gastronomska ponuda na svim lokacijama.Jedan od mota BadlFesta: U zdravom tijelu – zdrav duh! Jer, bit će tu i BadlTrail, Badl biciklijada, odbojkaški i šahovski turniri i nogometne utakmice.

Koncerti pod zvijezdama

Tu tek čarolija počinje. Festival počinje čarobnom atmosferom koncerta pod krošnjama kestena, Jelena Radan&Meritas. Druga večer festivala seli se na glavnu lokaciju gdje zabava počinje. Na glavnu pozornicu stižu Gazde i Ljubavnici. Bit će to jedan veseli petak.

Prvi put u Krapinskim Toplicama i jedini koncert u ovom dijelu Hrvatske ovog ljeta imat će Zorica Kondža. Rasplesanima će vas držati i popularni DaddyCool band. Festival završava koncertom Domenice. Uz koncert, iznenađenja priprema Društvo naša djeca s veselim dječjim kutkom u čast Jakoba Badla.