Obećano, učinjeno. Gotov je skate park u Zaboku! Na površini od 302 četvorna metra kraj Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog park na jednoj voznoj površini ima osam rampi. Kune su se zbrojile, investicija je vrijedna 500.592,29 kuna.

Zagrijavanje i chillanje

Sad treba proslaviti. Otvorenje počinje u 10 sati, u subotu 14. rujna. ‘Warm up’ traje od 10 do 12, okupljanje, druženje i zagrijavanje pred glavni ‘Seshn’. Od 12 do 14 malo će se chillati uz hladna pića i hamburgere.

Od 14 do 19 je glavni dio dana, ‘Seshn’, vožnja skate parkom. U međuvremenu će veliki hrvatski skejteri, Antonio Peković (24) i Antonio Bagarić (18) prezentirati skateboarding. Peković skejta već 10 godina.

Peković: Hvala Zaboku

– Ovo nam je najbliži betonski skate park, nikad nitko nam još tako nešto nije izgradio, ovo je odlično – sretan je Peković kojem neće biti problem iz Zagreba ‘potegnuti’ do Zaboka na skejtanje.

– Park nije težak, taman je za početnike, za učenje, ali je zabavan i za nas stare skejtere. Ovo je super! – hvali Peković projekt Zaboka.

Sa Bagarićem će skejterima i znatiželjnicima pokazati neke vratolomije ovog ekstremnog sporta. Obećaje, bit će zabavno.

After pri Polanoviću

Skejtati u subotu na druženju otvorenja mogu svi. Pratit će se trikovi kroz dan, pa će simpa skejteri s još više simpa trikovima dobiti i simpa nagradu, dasku za skate.

After je pri Polanoviću. Krčma Polanović. Za starije od 18. Uz Zmajsku pivovaru, Mokrog Nenada i DJ Trsha. Vidimo se!