Zmajska pivovara, Nova Runda Brewery, Pivovara Medvedgrad, Bolfan Vinski Vrh, Brigljević Distillery. Nije baš za odbacit. Baš je za dojti i popiti. Od svega po malo. Po dve, tri, pet rundi.

Polaner na Adventu

U Zaboku, na glavnom gradskom Trgu Ksavera Šandora Gjalskoga traje Advent u Zaboku. Mali, ali vrijedan. Taman za podružiti se, sposlikati s Djedom Mrazom, dobit koju poslasticu, malo obnoviti plesne korake i zapopevati koju. Glas nije bitan. Bitna je volja.

Onu dobru ima Krčma Polanović. Omiljena u Zaboku, na svojoj stalnoj adresi, Matije Gupca 36. Do badnjaka su si ured napravili i u adventskoj kućici, Polaner na Adventu.
Točeni Pils i Pale Ale by Zmajska, C4 india pale ale by Nova Runda, Božićno pivo doppelbock by Medvedgrad. U bocama su pripremili Pozoj, Hoppy Wheat i Porter. Nemojte zakasniti niti na premijeru limenki Nove Runde, C4, APA i Resolution.

Pijte 10 posto ili regularno

Za vinoljupce tu je Bolfan Vinski Vrh. Sva vina i pjenušac toče na čaše. Svakak probati Brigljevićev Božićni liker i Furious Cat Gin. Pijte, ali ne peljajte. I umjesto čipičipsa, grickajte samoborske čvarke.

Polaner na Adventu u četvrtak 19. prosinca promovira Bolfan Vinski Vrh vina i pjenušac. Na čaše. Uz 10 posto popusta. Jeftinije 10 posto pijete od 16 do 18 sati. I igrate igru u kojoj Bolfan vina daruju sretnog dobitnika poklon paketom u kojem su pjenušac Bolfan Centurion Silver i dvije butelje vina Bolfan Sauvignon. Nakon 18 pijete po regularnim cijenama.

Bor pod mišku i jenu putnu

U petak adventska priča sa Zmajskom pivovarom. Sve pitajte kelnera na šanku. U kućici Polaner na Adventu.

Nove info za svaki dan pratite na fejsu Advent u Zaboku koji organiziraju Experience Zagorje, Gin&Tonic Bar, Grill&Burger House, Krcma.Polanovic.W.Huncutarije, The Old Rock Bar, Old Choco House i Caffe Bar HavanaClub.

I nemojte pozabiti bor. Teroga ste kupili na tom istom Trgu. Bor možete kupiti svaki dan od 7 do 20, na Badnjak do 15 sati. Ajda još jednu putnu kod Polanera.