Ovaj vikend Zagorci skidaju MUF! Stubičke Toplice, vuglec veselja!

MUF, prvi zagorski ulični festival! Na nekoliko lokacija, u centru Stubičkih Toplica očekuje vas šarenilo boja, okusa i glazbe. Harmoničan spoj modernog i tradicionalnog.

Stubičke Toplice drugu godinu za redom mjesto su događanja Malog Uličnog Festivala! Otvorenje je u petak 07. lipnja uz Pips, Chips & Videclips. U subotu nastupaju  Soulfingersi, a u nedjelju četiri dame, The Frajle.

Domaćin – Gospon Stubak

Kroz centar Stubaka očekuje vas šarenilo boja, glazbe i hrane. Glavni motiv i sažetak ideje je stvoriti harmoničan spoj modernog i tradicionalnog. Festival će imati mnoge elemente: nastup velikog broja uličnih umjetnika, perfomera, odlične koncerte, bogatu gastro ponudu (Street food), kazališne predstave za odrasle i djecu, ljetno kino, kreativne radionice, likovnu koloniju, zabavni park, te nezaobilaznu ponudu zagorskih mnogobrojnih  obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i starih zanata.

MUF se temelji i na tematskoj ugostiteljskoj ponudi: Zagorski cug, Burger bar, Slatki vuglec, Pjenušci i vino bar, Štrukli vuglec.

Zaštitno lice MUF-a, Gospon Stubak, kojega je utjelovio glumac Adam Končić, i ove će godine biti voditelj i domaćin svih događanja. Osim koncerata, bit će tu čak pet kazališnih predstava. U petak gostuje Mila show, u subotu cabaret Preko veze, a u nedjelju cabaret Petak za metak. U subotu poslijepodne i nedjelju ujutro bit će i dvije predstave za djecu.