Upalite s nama treću adventsku svijeću, pozivaju iz Dvora Veliki Tabor. Općina Desinić, Dvor Veliki Tabor i Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić i Zagorska Sela organiziraju poseban predblagdanski doživljaj.

Kuhano vino, slastice, delicije

Sve počinje u 15 sati, a ulaz je slobodan. Očekuju vas magarčić i ovčice u živim jaslicama, božićna drvca i lampice, kuhano vino, topli napitci, slastice i druge delicije te prigodni darovi na štandovima domaćih proizvođača.

U glazbenom programu nastupaju mješoviti pjevački zbor Đuro Prejac iz Desinića, tamburaši i pjevači iz KUD-a Horvatska, tamburaški sastav Victory, Sandra Halužan uz pratnju i Lepi Cajti. Očekuje se i dolazak Svetoga Nikole s Krampusom.

Super program za djecu

– Zato što znamo da će mnogi roditelji doći sve to pogledati s djecom, Dječji vrtić Tratinčica i Dvor Veliki Tabor pripremili su edukativno-zabavne radionice na kojima će se svi sudionici moći opustiti i nešto kreativno izraditi – poručuju iz Dvora Tabor.

Bit će tu blagdanskih čestitki, kuglica, snjegovića, anđelčića, jelkica od papira, čupavih sobova s crvenim nosevima, djedica i bakica koje katkad zovu Mraz, a katkad Božićnjak.

– S povjerenjem nam prepustite djecu. Bit će im toplo i zabavno – garantiraju tete iz vrtića i stručne djelatnice iz muzeja.