Od 13. do 18. srpnja u Osnovnoj školi Side Košutić u Radoboju trajat će 1. Ljetna škola informatike, sporta i mašte za učenike od završenog 4. do 8. razreda

Radionicu organiziraju Društvo naša djeca Radoboj i Tin Macan, učenik 3. razreda Srednje škole Krapina, ambasador junior EU parlamenta. Škola za sve polaznike je besplatna.

Šest radionica

Organizirano je šest radionica koje će trajati pet dana po dva sata dnevno, a bit će raspoređene kroz cijeli dan. U jutarnjem terminu od 11 do 13 su radionice pod nazivom Uvod u programiranje i Čaraonica. U popodnevnom, od 14 do 16 su radionice pod nazivom Uvod u izradu web stranica i No stres, dođi na ples, a u večernjem terminu, od 17 do 19 sati je radionica pod nazivom Osnove računalne obrade fotografije i Sportiva pozitiva.

Svi polaznici mogu sudjelovati na svim radionicama. Za one najbolje osigurane su vrijedne nagrade, jednodnevno kupanje u Aquae Vivae Krapinske Toplice, jednodnevno putovanje na more i još vrijednih nagrada.

Prijaviti se možete putem njihove internetske stranice radoboj.ljetnaskola.com. Pratiti ih možete i na Facebooku, Ljetna škola Radoboj.