Baka Maria, kako je od milja zovemo, domaćin je za poželjeti. Dočekat će vas vesela i nasmijana pred Apartmanima Maria. Dobrodošlica, i kad prvi put dođete, za poželjeti. Kao da dolazite starim prijateljima s kojima se godinama družite. Ni čašica, ma i boca ako treba, domaćeg Marijinog vina neće vas zaobići. Maria sama radi svoje crno vino i ne možete ga prestati piti koliko je fino. Ono, ne dobro, baš fino.

Apartmani Maria, domaćini kakve tražite

Maria će vam rado baciti i ribu na gradele. I vjerujte, nitko te gradele ne napravi kao ona. Još kad umočite kruh u njezino maslinovo ulje… Ma, za prste polizati.

Kukljica je predivno mjesto na otoku Ugljanu. Turističko i ribarsko, smješteno na jugoistoku Ugljana na koji se nadovezuje otok Pašman. Plaže u Kukljici su divne, a gusta borova šuma toliko miriše da ćete miris još tjednima ‘nositi’ u nosu nakon što se vratite doma.

U Kukljicu, kad jednom dođeš, ne možeš se ne vraćati. Isto vam je i s apartmanima Maria. Tko se jednom smjesti kod bake Marije, teško da će pri prvom idućem dolasku mijenjati smještaj. Do plaže vam ne treba auto. Ne trebate nositi ni puno stvari. Na plažu možete samo s ručnikom preko ramena, okupati se, osunčati i vratiti u apartman osvježiti se nekim pićem. Dok se ručak kuha, skoknete do plaže, jer od apartmana do mora ima tek 20-ak metara. I da, kod Marije su vaši psi dobrodošli. Mogu spavati u apartmanu, a preko dana imaju mjesta u ograđenom dvorištu za svoja, pasja posla.

Čisto more, borova šuma, cvrčci i mir

Želite li ljetovati opušteno, osjećati se kao doma, izaberite Kukljicu. I apartmane Maria.

A barba Luka? Barba Luka, domaćin, rado će vam pripovijedati otočke dogodovštine. Uživate li u pričama pomoraca, i to će vam Luka rado prepričavati, jer je kao pomorac obišao cijeli svijet. I Maria i Luka rado će sjesti s vama za stol i kao pravi domaćini podružiti se uz ribu i vino.

Ma, nemate kaj razmišljati. Rezervirajte svoje ljetovanje u apartmanima Maria u Kukljici. Obitelj Ugarković vas s radošću očekuje.

Javite im se na [email protected] i +385 91 537 0095.