Novi vizualni identitet portala nastao je u Nik Titanik Studiju

Jedan od najboljih majstora karikature, Nik Titanik, koji korijene vuče iz Donje Stubice, voli naš portal. Zato nam je napravio vizualni identitet koji je prepoznatljiv i nosi - Nikov potpis

317

Zagorci su divni ljudi, određuju me. Ponosan sam kaj sam jedan od njih‘, rekao je Nikola Plečko (45). Nikola je vrhunski majstor karikature, javnosti poznatiji kao Nik Titanik. O svojim zagorskim korijenima, koji potječu iz Donje Stubice, govorio je odmah na početku pokretanja portala www.nizagorjemalo.hr.

A onda je prestao pričati i za ovaj projekt odlučio, u svom stilu, napraviti novi vizualni identitet. Prepoznatljiv, u Nikovom stilu, s Nikovim potpisom. Dobili smo i ekskluzivu – karikaturu Matije Gupca iz njegovog stripa koji je u nastajanju. I kojem se jako radujemo. Vjerujemo da će strip oduševiti ne samo Zagorce nego i cijelu Hrvatsku.

– Bilo je lako izabrati glavne motive za logo, jer svi znamo kaj je u Zagorju najprepoznatljivije, Gubec i vino – rekao je Nik.

Pritom, naravno, kad je o vinu riječ, nema apsolutno nikakve loše primisli. Jer Zagorci već godinama proizvode vrhunska vina, za koja osvajaju medalje, vina koja se mogu nuditi na bilo kojem stolu u svijetu. I o tome će Nizagorjemalo često pisati kako bismo ušutkali zle jezike.

– Najbitnija je vaša poruka, ‘Za pravicu i za brege‘ – komentirao je Nik.

No jako je bitno i njegovo djelo koje je nastalo u Nik Titanik studiju.

U Nik Titanik studiju nastala su tri logotipa. Jedan za portal, jedan za Facebook Fan Page, te ikona za mobilne uređaje