Ptičice, mačke, peseki, hrčci, tvorovi, činčile, zamorci, kunići, čak i zmije… Sve male životinjice, kućni ljubimci i njihovi vlasnici, zapopevali su po jednu veselu. Vratio se dr. Goran Domitran, omiljeni zagorski veterinar.

Vrhunski veterinar

Nakon 12 godina radnog staža i ogromnog iskustva, dr. med.vet. univ.mag.chirurg. Domitran, nakon godinu dana izbivanja, otvorio je svoju Veterinarsku praksu za male životinje i kućne ljubimce Domi-vet. U Zlataru, u Zagrebačkoj 16 a.

 

Domitran je doista omiljen u Zagorju, a mali pacijenti u bivšu su mu ambulantu dolazili i izvan Zagorja. Izvrstan dijagnostičar, dobar liječnik, predivan čovjek. Tako ga ukratko opisuju vlasnici ljubimaca koji su ikada morali potražiti Domitranovu pomoć.

‘Napokon možemo mirno spavati’

Nakon njegova odlaska, mnogi su ljubimci ostali bez adekvatne veterinarske skrbi. Odnosno, bez skrbi na koju su bili naviknuti kod dr. Domitrana. Zato su svi s veseljem dočekali kad je napokon otvorio vlastitu ambulantu.

– Napokon smo dočekali povratak najboljeg i najdražeg dr. veterine koji svoje pacijente, naše ljubimce, tretira kao ravnopravne članove obitelji… Najbolji veterinar u široj okolici! Godinama smo svoje ljubimce prepuštali u njegove stručne ruke i rado ćemo i dalje dolaziti kad se ukaže potreba… Zbilja najbolji! Sad možemo svi opet mirno spavati. Sretni smo što imamo takvu skrb za svoje dlakave članove obitelji… – samo je dio komentara na rad dr. Domitrana i na otvorenje ambulante.

Biokemija, UZV, inhalaciona anestezija

Zagorje je dobilo jednu modernu ambulantu s vrhunskim dr. veterine. Napokon na jednom mjestu možete obaviti kompletan pregled ljubimca: opća krvna slika, biokemijske analize krvi, brisevi, mikroskopske analize, ultrazvuk. Za operacije se upotrebljava sigurnija opća anestezija, ona inhalaciona.

Naravno, uz sve to ide i dobra i temeljita dijagnostika, liječenje, pomoć kućnim ljubimcima. Uz redovna cijepljenja, kastracije, operacije mekog tkiva… Uz rad sa znanjem i srcem. Dr. Goranu Domitranu doista je stalo do životinje!

Ambulanta Domi-vet radi kroz tjedan od 9 do 16 sati, subotom od 8 do 13. Za hitne slučajeve radi od 0 do 24, pozivom na broj 098 935 2717. Zapratiti ga možete i na https://www.facebook.com/Domi-vet-doo-110367903892882/.

Fotografije i video s otvorenja snimio je Marko Butraković