Kućni ljubimci ne prenose virus COVID-19! Brinite se o njima kao i do sada, još i više. Ne napuštajte ih! Hranite ih kvalitetno. Pet shop Šapica u Zaboku, Zivtov trg 7, otvorena je svaki dan od 10 do 16, subotom od 9 do 12 sati.

Novo: Dostava putem GLS-a

– Molimo kupce za razumijevanje i suradnju jer situacija je ozbiljna, moramo biti odgovorni.
Molimo sve da se držite mjera predostrožnosti, kao što je razmak između nas unutar trgovine. Ako je već dvoje ljudi u trgovini, pričekajte u hodniku kako ne bismo ugrožavali jedni druge. Novac stavljajte na podložak koji je na pultu i koji se dezinficira.
Beskontantne kartice stavljajte direktno na POS aparat – apeliraju iz Pet shopa Šapica.

Hrane za kućne ljubimce ne nedostaje. Izbor je velik, dostava je redovita. S obzirom na trenutnu situaciju, Šapica je uvela i mogućnost dostave putem GLS-a. Za sve informacije i za narudžbu, nazovite 095 877 0097.

Sve za ljubimce

Cijena dostave ovisi o veličini paketa:
XS do 35 cm – 39 kn
S do 50 cm – 49 kn
M do 65 cm – 59 kn
L do 80 cm – 69 kn
XL max dimenzija – 79 kn

– Na ulazu u trgovinu je postavljen dezinficijens, molimo da ga koristite!
Zastanite na sekundu i pročitajte što piše na obavijestima. Ako ste boravili van države, bili u kontaktima sa potencijalno zaraženima ili zaraženima, ako vam je određena samoizolacija ili karantena, molimo ne dolazite, poštujte mjere koje su vam određene – upozoravaju iz Šapice.

Brinite o svojim kućnim ljubimcima, a Šapica će brinuti da im ništa ne nedostaje. Sve novosti pratite na njihovoj Facebook stranici Pet shop Šapica.